Geete Studio saamislugu

Geete Studio saamislugu

Ilusalong Tallinna kesklinnas. Geete Studio saamislugu.

Geete Studio OÜ alustas tegevust 2014. aastal, hakates pakkuma juuksuriteenust võistlustantsuklubi Twist tantsijatele. Õige pea kasvas hobi tööks.

Juuksuriks olen õppinud Tallinna 19. Tehnikakoolis ja Iluteeninduse erakoolis. Juukselõikustehnika on traditsiooniline käsitöö, milles oman üle 20-aastast kogemust. 2014. aastal sisenesin meigimaailma. Läbisin Eesti Meigikunstnike Ühenduse Meigi- ja Grimmikoolis meigikunstniku koolituse ning 2016. aastal lõpetasin grimmikooli, omandades jumestaja-grimeerija diplomi. Minu ettevõtlust toetab Kõrgkooli I Studium majandusdiplom, erialaks väikeettevõtte juhtimine.

Geete Studio on nagu pusle, mille on mind ümbritsev elu loonud. Loen oma pusle tükkideks professionaalseid juuksuri- ja meigikunstniku oskuseid ning täpsust ja korrektsust. Naudin adrenaliini, mida pakub ilumaailm. Iluteenust pakkudes jätkan suguvõsa traditsiooni. Pulmad ja pruudid – see teema on mulle südamelähedane juba alates lapsepõlvest.

 

Võistlustantsuspordiga olen kokku puutunud 10 aastat. Tunnen tantsuspordi eripärasid ja taustsüsteemi ning mul on tantsusoengute tegemisel pikk kogemus.

Pikki aastaid olen juuksuritööd teinud ilusalongis Desiree. 2017. aasta novembris salong suleti ja elu lükkas paika puslest seni puudunud tüki. Minu ilumaailma tegemistega liitusid pikaajaliste kogemustega kolleegid Desiree perest, Geete Studio laienes.

Pakume:
● juuksuriteenuseid: lõikus, soeng, värvimine, keemiline lokk, juukseravi;
● kosmeetikuteenuseid: näohooldus, depilatsioon, kulmude ja ripsmete värvimine, pediküür, maniküür.